Om mig

Hej, jag heter Elena. Jag har utbildning som frisör och sminkör fron internationel Pivot Point Beauty Akademy för frisörer och skönhetssalonger. Nu under år 2020-2021 jag utbildar mig vidare till Medicinsk fotvård specialist på Axelsons i Stockholm.

Jag också gått på olika kurser:ex.

hårersättning på Toupema Belgal

Medicinsk piercing: öron-näsa och nåvelpiercing  på Blomdahl

Massage och spa terapeut  på Axelsons Spa School,Wellturs massage och spa utbildning.Dessutom har jag 3års medicinsk utbildning som hjälper mig i massage och mina  behandlingar.

Clear & Easy Californian vaxning system.

Jag ständigt  utveklas, åker på olika kurser och mässor för vidareutbildning runt om i världen ex. London, Paris,Spanien Ryssland,Honkong,Bologna Italien , Losangeles, Baltiska länder m.m. omväxling och kunskaper leder oss  till utveckling , där för jag kan leverera till mina kunder nya metoder och tekniker i skönhetsbranchen. Dessutom kommer det ständigt nya och bättre produkter som inte så starka och desutom allergivänliga.

Titta min blogg här www.elenasharstudio.blogspot.se 

Tycker om nya utmaningar och jobbar med skönhet o hälsa som går paralelt med varandra , att skapa med färg och form av håret och att göra olika  sorters av make-up och mina kunder ställer gärna up.Dessutom min mål är att skåpa allergivänligt  skönhet och hälsa. Jag hjälper mig själv och mina kunder att må bra.


 2012 bösökte jag Joe Blasco Makeup School i Hollywood, California han är en av mina favoriter vad geller makeup.

Han van 2 Oskar och görde make -up för olika filmer.

exempl:

Good Morning America (1975), Barney Miller (1974)

and Rabid (1977)

Om du vill studera scene make-up jag rekommenderar stark.     www.joeblasco.com                          

Se bilder med Joe Blasco och mig här: www.elenasharstudio.blogspot.se

    

Min fasta telefon har upphört, nå mig istället på 0704473310 eller på elenasvejd@gmail.com